Wednesday, 12 March 2014

Untuk Di Jual :Perincih Kertas Mini (Mini Paper Shredder) (SOLD OUT)

Share it Please
Teks : Mariatul Qiptiyah binti Md Sah

Ada (available) : SOLD OUT
Harga : RM 25.00 + RM 10.00 (pos)

Alhamdulillah, sudah dapat stok Perincih Kertas Mini (Mini Paper Shredder). Dapatlah membantu kawan-kawan mana yang berhajat.

Bagi yang berminat, boleh isi borang di sini ya http://www.mariatulqiptiyah.blogspot.com/p/borang-tempahan.html dan mohon maklumkan pada saya. Insyaallah jika ada permintaan lagi saya akan cuba isi semula stok nanti. 

**********************************

400 blog, 21 kelas, 13 guru online dedikasi bertugas.

Alhamdulillah. Sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah melalui mana-mana kategori berikut

1. Kelas asas blog dan penulisan
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes
3. Kelas belajar iklan mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif
5. Kelas akaun bisnes wahm/soho,

pendaftaran sudah dibuka,komen atau emel untuk keterangan lanjut.

12 comments:

  1. Saya berminat hendak beli mesin ni..masih ada stok? Sy perlu bank in duit trs ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, nama penuh Daia ni Nur Hidayah binti Selahhudin ke?

      Delete
  2. Salam Daia. Alhamdulillah ada lagi 1. Mohon Daia isi borang tempahan selepas buat pembayaran. Nanti maklum pada saya, insyaallah saya akan poskan secepat yang mungkin.

    Borang Tempahan : http://mariatulqiptiyah.blogspot.com/p/borang-tempahan.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Salam Sharifah Munirah. Alhamdulillah ada lagi 1. Jika berminat boleh buat pembayaran dan isi borang di sini ya.

      Borang Tempahan : http://mariatulqiptiyah.blogspot.com/p/borang-tempahan.html

      Mohon maklumkan bila dah isi nanti.
      Terima kasih :)

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah ada. Saya baru restock dan ada saiz baru iaitu boleh masuk sehelai A4 tanpa lipat. Boleh tengok di entry terbaru saya di http://www.mariatulqiptiyah.blogspot.com/2014/04/untuk-dijual-mini-perincih-kertas-kecil.html.

      Jika berminat nanti maklumkan pada saya ya :)

      Delete
  5. Assalammualaikum , ada lagi stok ke kalau saya nak order mini hand shredder tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Alhamdulillah ada lagi saya baru restock. Ada saiz besar juga boleh tgok di sini http://mariatulqiptiyah.blogspot.com/2014/04/untuk-dijual-mini-perincih-kertas-kecil.html

      Tinggal 1 besar dan satu kecil. Sis Hanim nak yang mana?

      Delete
  6. salam sis.. sis ader restock balik tak mini shredder tu ??

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...