Friday, 7 February 2014

Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran Mariatul Qiptiyah

Teks : Mariatul QipityahAlhamdulillah, Alhamdulillah.

Alhamdulillah Allah panjangkan lagi usia saya hingga ke hari ini, Ulangtahun Kelahiran Saya ke 33. Sedar tak sedar masa berlalu dengan pantas, usia semakin bertambah, yang lain juga perlu ditambah-tambah. Ibadah perlu disemak-semak semula, cukupkah buat bekalan dunia akhirat nanti? Ilmu dan usaha perlu dipertingkatkan lagi. Tidak kan terhenti hingga ke hayat nanti, Insyaallah. Pokoknya, segala usaha perlu diteruskan untuk bahagia dunia dan bahagia akhirat kami sekeluarga. Moga-moga dilimpahi rahmat dan hidayat serta rahmat-Nya.

Alhamdulillah, Alhamdulillah. Ini adalah Ulangtahun Kelahiran pertama saya sebagai seorang isteri. Syukur tak terhingga dengan menyandang gelaran ini, terasa hidup semakin bermakna dan lengkap. Psssttt, pagi-pagi lagi suami sudah masuk ke dapur masakkan Nasi Kerabu. Sedap jugakan. Sudah memang kegemaran Encik Suami, skill memasaknya lebih dari saya. Alhamdulillah.

Tambah-tambah bermakna Hari Ulangtahun Kelahiran saya ini apabila saya bakal menjadi ibu. Pagi-pagi lagi Si Kecil sudah menendang-nendang dari dalam, bagaikan mengucapkan selamat buat Mommynya ini. Pagi-pagi lagi sudah buat Mommy tersenyum ye sayang. 

Tahun ini juga, Hari Ulangtahun Kelahiran saya yang pertama bersama Akademi Bekerja Di Rumah. Walau tidak pernah bersua, terasa bagaikan berada dalam sebuah keluarga besar yang selalu ada untuk saya. Alhamdulillah, semenjak bersama keluarga besar ini, terasa ilmu semakin bertambah, semangat untuk berusaha semakin berganda. Alhamdulillah inilah yang dikatakan rezeki Allah beri.

Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran Mariatul Qiptiyah. Lebih usaha lagi selepas ini !

***********************


400 blog, 21 kelas, 13 guru online dedikasi bertugas. Alhamdulillah. Sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah melalui mana-mana kategori berikut 

1. Kelas asas blog dan penulisan 
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes 
3. Kelas belajar iklan mudah.my 
4. Kelas penulisan kreatif 
5.Kelas akaun bisnes wahm/soho, 

pendaftaran sudah dibuka,komen atau emel untuk keterangan lanjut.

2 comments:

  1. selamat ulang tahun kelahiran puan maria =)..saya doakan Allah kurniakan kesihatan yang baik, rezeki halal berkat melimpah ruah, dan bahagia dunia akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Pn. Kizeewatty... Ameen...Moga2 yer..Begitu juga buat Pn. Kizee :)

      Delete

Sudi-sudikanlah ;)

Aksesori Tambahan Tambah Seri Kad Ucapan

Teks : Mariatul Qiptiyah binti Md Sah Kad ucapan yang dditambah dengan aksesori rama-rama pre-cut, riben dan butang. sumber : kolek...